Waarom trainen bij Sayan of Dennis

Sayan Bervoets.
Na een paar jaar in een grote sportschool gewerkt te hebben en een aantal cursussen gedaan te hebben was ik toe aan iets nieuws. Een kleinschalige studio waar ik iedereen ken en weet wat iedere persoon nodig heeft. Vandaar dat ik de studio heb geopend. En met veel succes! Inmiddels 2 jaar en heel veel trainingen verder is de studio gegroeid tot wat het nu is.
Door de combinatie van binnen en buiten trekt dat veel enthousiasme aan uit de omgeving, daarnaast kan je ook nog kiezen of je personal training of groepslessen gaat doen. Hierdoor kan ik iedereen helpen met zijn of haar doel.

Dennis Noor.
34 jaar en woonachtig in Oudehaske. Al 5 jaar werk ik met veel plezier in het Praktijkonderwijs te Emmeloord. Naast het lesgeven is sport een grote passie. Zo heb ik 16 jaar gevoetbald en sport ik nu bij de Crossfit box in Heerenveen.
Inmiddels geef ik alweer een jaar op de dinsdag- en donderdagavond de groepslessen en verzorg ik meerdere Personal trainingen. 

De komende periode ga ik mij meer verdiepen in Personal training en ga ik een opleiding volgen gericht op voeding en sport. 

Mocht je interesse hebben in 1-1 of 1-2 trainingen of iets meer willen weten rondom voeding, kom dan even langs en dan kijken we wat er mogelijk is!

Full body trainen: Functioneel en gevarieerd trainen

Functioneel trainen is iets wat altijd terug te vinden is in onze trainingen.
Het gaat er hier om dat de kracht en fitheid die je tijdens de training opbouwt kunnen worden benut in het dagelijks leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kracht van de rugspieren en het optillen van een zware doos die je van zolder haalt of tijdens het optillen van je kind of kleinkind. Maar ook je werk beter kunnen volhouden of minder snel klachten krijgen.
Bij functioneel trainen worden meerdere spiergroepen tegelijk aangesproken binnen één oefening, dit heet full body trainen. Bij full body trainingen ligt je hartslag hoger en dat heeft positieve effecten op je uithoudingsvermogen.

Je kan kiezen voor personal training, 1 op 1 trainen zorgt voor een training die precies op jou is afgestemd, hierdoor bereik je je doel sneller.

Ga je liever voor groepslessen? Onze groepslessen zijn met groepen van maximaal 8 personen, hierdoor kunnen wij iedereen corrigeren en uitdagen.

We zien je graag eens verschijnen voor een proefles.