Waarom trainen bij Sayan

Sayan Bervoets. Vanaf de start van zijn studie heeft hij een grote passie voor fitness ontwikkeld en door middel van verschillende cursussen en opleidingen is hij zich hier in gaan specialiseren. Hij is een rustige en motiverende trainer. Sayan heeft oog voor iedereen en zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt, een echt mensen-mens kun je wel zeggen. Hij is een krachtige en zelfstandige ondernemer die mooie plannen realiseert en zo zijn doelen bereikt.

Full body trainen: Functioneel en gevarieerd trainen

Functioneel trainen is terug te vinden in mijn trainingen.
Het gaat er hier om dat de kracht en fitheid die je tijdens de training opbouwt kunnen worden benut in het dagelijks leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kracht van de rugspieren en het optillen van een zware doos die je van zolder haalt of tijdens het dweilen. Maar ook je werk beter kunnen volhouden of minder snel klachten krijgen.
Bij functioneel trainen worden meerdere spiergroepen tegelijk aangesproken binnen één oefening, dit heet full body trainen. Bij full body trainingen ligt je hartslag hoger en dat heeft positieve effecten op je uithoudingsvermogen.

Je kan kiezen voor personal training, 1 op 1 trainen zorgt voor een training die precies op jou is afgestemd, hierdoor bereik je je doel sneller.

Ook kan je sporten in een groep en dat maakt het erg gezellig. In deze groep kun je, als je dat wil, elkaar uit dagen en zorg je ervoor dat jij en je buddy een tandje harder trainen.
Het volhouden gaat in een groep ook beter, je kent elkaar op den duur en dat stimuleert.

Na de training even gezellig napraten? Graag zelfs, er staat o.a. een koffiemachine met heerlijke koffie op de 1e verdieping van de Fitstudio waar kan worden na gezeten.