Waarom trainen bij Sayan of Dennis

Sayan Bervoets.
Na een paar jaar in een grote sportschool gewerkt te hebben en een aantal cursussen gedaan te hebben was ik toe aan iets nieuws. Een kleinschalige studio waar ik iedereen ken en weet wat iedere persoon nodig heeft. Vandaar dat ik de fitstudio heb geopend. En met veel succes! Inmiddels 3 jaar en heel veel trainingen verder is de studio gegroeid tot wat het nu is.
Door de combinatie van binnen en buiten trekt dat veel enthousiasme aan uit de omgeving, daarnaast kan je ook nog kiezen of je personal training of groepslessen gaat doen. Hierdoor kan ik iedereen helpen met zijn of haar doel.

Dennis Noor

 

Inmiddels werk ik alweer meer dan een jaar met veel plezier binnen Fitstudio Sayan. In deze periode ben ik van één avond groepstrainingen geven, inmiddels zover, dat ik bijna dagelijks bij de Fitstudio te vinden ben.

Naast de groepstrainingen is het ook mogelijk om 1 op 1 met mij aan de slag te gaan tijdens een personal training. De persoonlijke begeleiding en aandacht voor techniek kan jou net die stap verder helpen.

Naast de begeleiding tijdens het sporten heb ik mij de afgelopen periode verdiept in voeding in combinatie met sport.
Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik je kan bieden, neem gerust eens contact met mij op. 

Full body trainen: Functioneel en gevarieerd trainen

Functioneel trainen is iets wat altijd terug te vinden is in onze trainingen.
Het gaat er hier om dat de kracht en fitheid die je tijdens de training opbouwt kunnen worden benut in het dagelijks leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kracht van de rugspieren en het optillen van een zware doos die je van zolder haalt of tijdens het optillen van je kind of kleinkind. Maar ook je werk beter kunnen volhouden of minder snel klachten krijgen.
Bij functioneel trainen worden meerdere spiergroepen tegelijk aangesproken binnen één oefening, dit heet full body trainen. Bij full body trainingen ligt je hartslag hoger en dat heeft positieve effecten op je uithoudingsvermogen.

Je kan kiezen voor personal training, 1 op 1 trainen zorgt voor een training die precies op jou is afgestemd, hierdoor bereik je je doel sneller.

Ga je liever voor groepslessen? Onze groepslessen zijn met groepen van maximaal 8 personen, hierdoor kunnen wij iedereen corrigeren en uitdagen.

We zien je graag eens verschijnen voor een proefles.