Personal training

Liever 1 op 1 begeleiding? Dat kan! Op deze manier kunnen we samen bespreken wat je doelen zijn en hier gericht naar toe bewegen.  Tijdens het intake gesprek bespreken we hoe lang de training gaat duren. Dit kan variëren van 45 minuten tot 60 minuten afhankelijk wat je doel is geef ik hier advies over. Daarnaast bespreken we ook of we 1,  2 of 3 keer per week gaan trainen.

Het voordeel van Personal training bij mij is dat je 2 personen gratis mee mag nemen naar je training, dat betekend ook dat je de kosten kan delen waardoor het voor jullie allemaal voordeliger wordt terwijl de kwaliteit van de training hetzelfde blijft. Neem dus je vriend of buren mee, naast dat het voordeliger is werkt dit ook motiverender omdat je nog een extra stok achter de deur hebt om de sporten vol te houden.

3 redenen waarom personal training voor jou kan werken! 

  1. Motivatie
   Het grootste probleem bij mensen die zelfstandig trainen is dat ze na een bepaalde periode al de motivatie verliezen om met een eigen work-out schema aan de slag te gaan. Een personal trainer kan je voorzien van structuur en verantwoordelijkheid, hij helpt je om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en om je gezondheid te bevorderen.
  2. Het beste voor je lichaam
   Een personal trainer let op je houding, kent jou kracht en weer hoe hij met signalen van je lichaam moet omgaan. De meeste mensen weten niet om te gaan met bepaalde subtiele signalen die ons lichaam afgeeft. We gaan door ondanks de pijn of we geven juist weer te snel op. Omdat een Personal Trainer constant bij je is en je continu in de gaten houdt, weet hij precies op welke momenten hij je moet pushen om door te gaan en op welke momenten hij het rustiger aan moet doen.
  3. Doel gericht trainen
   Als je de beslissing genomen hebt om gewicht kwijt te raken en spieren op te bouwen helpt de Personal Trainer je om dit vol te houden. Hij stelt haalbare doelen en jullie zullen samen stap voor stap met kleine doelen per periode het gewenste resultaat behalen.

Is dit de stok achter de deur die jij nodig hebt?

Wil je graag horen hoe anderen het hebben ervaren? Luister dan naar Benno Klaver of Melanie Scholten

Tarieven
Klik hier om bij de webshop te komen.

 

Online een afspraak maken: