Personal training voor bedrijven

Gezonde en fitte werknemers hebben veel voordelen. Wanneer werknemers fysiek en mentaal in balans zijn functioneren zij het best. Dit geld overigens niet alleen voor de werknemers maar voor iedereen in de organisatie.
Naast voordelen als een minder hoog ziekteverzuim, sneller herstel na ziekte en een hogere arbeidsproductiviteit.

Daarnaast heeft een personal training veel voordelen voor de algehele gezondheid. De trainer kan de deelnemers handige tools mee geven om ervoor te zorgen dat ze niet alleen tijdens de training meer bewegen maar ook in de rest van de week actief bezig zijn. Wanneer je een personal trainer voor je bedrijf inschakelt komt dit naast de algehele gezondheid per persoon ook nog eens de werksfeer ten goede omdat iedereen beter in zijn of haar ‘vel’ zit.

Trainingen kunnen op locatie worden gegeven omdat al mijn materiaal wordt bewaard in de Bootcamp KAR, zo kan er op elke locatie worden getraind bijvoorbeeld in de loods of op de parkeerplaats. Ook zou er in de Fitstudio kunnen worden getraind. De groepsgrote kan variëren van 1 op 1 , kleine groepen van 2 tot 8 personen of grotere groepen van 8 of meer.