Voedingsconsult

Addie Food-FightFitstudio Sayan werkt samen met Food-Fight Voedingsconsult!

 

Maak kennis met Addie Haveman van Food-Fight Voedingsconsult. Addie houdt ontzettend veel van eten, koken, bewegen en alles wat daar bij komt kijken. Oké, zijn eetpatroon is dan niet altijd even gezond geweest, maar hij wilde wel altijd lekker eten. Zodoende heeft hij zich verder verdiept in een gezonde levensstijl en heeft hij zich omgeschoold tot gewichtsconsulent met de aanvulling sportvoeding. Zijn missie? Andere mensen helpen een fittere levensstijl te creëren en ze bewuster om te laten gaan met voeding!

“Daar zit natuurlijk een stukje bewustwording en discipline bij. Want laten we eerlijk wezen, het is niet makkelijk om zomaar al je oude gewoontes aan de kant te schuiven. Ik zal er ook zeker geen doekjes om winden. Soms is het gewoon moeilijk.”, aldus Addie. Maar met de juiste begeleiding kan je heel ver komen. Addie kijkt naar het eetpatroon, bewegingspatroon en mindset. Hier gaan jullie samen mee aan de slag. En dit kan voordeliger zijn dan je denkt, want vaak is er nog een vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering!
Dus ben je al lekker aan het sporten bij Sayan en heb je vragen omtrent voeding of wil je meer resultaat halen uit je training? Kennismaken is altijd gratis!

Voor meer informatie ga direct naar de website van Food-fight door te drukken op deze Link