Sayan’s Food-fight

Doe jij mee met Sayan’s Food-Fight? We gaan van start!

 

Wat is het?

Sayan’s Food-Fight is een samenwerkingsprogramma van Fitstudio Sayan en Food-Fight Voedingsconsult! Het is een programma om in 8 weken weer fit te worden voor de zomer. Exclusief voor de leden van Fitstudio Sayan! Zeg maar dag tegen al die coronakilo’s en verwelkom jouw nieuwe, fitte levensstijl! Sayan neemt je onder z’n hoede als het aankomt op het gebied van beweging en Addie (Food-Fight) gaat je coachen op het gebied van voeding.

 

Wat is het doel?

Het doel bepaal je natuurlijk zelf! Maar ons doel is duidelijk. Wij helpen jou de kilo’s te verliezen en je conditie te verbeteren. En het allerbelangrijkste: wij bieden je handvaten om jouw gezonde levensstijl voor eens en altijd te behouden!

 

Hoe werkt het?

We beginnen bij de basis. Samen met Addie bepaal je jouw persoonlijke doel. Je krijgt voedingsschema’s, recepten en boodschappenlijstjes. We beginnen met een intakegesprek, gevolgd door wekelijkse coaching. Alles wordt afgesteld op jouw behoeften en persoonlijke situatie, zodat jij jouw focus kan houden op het proces. Ondertussen kijkt Sayan naar je huidige conditie en stelt een bewegingsplan op. Met hem ga je jezelf in het zweet werken en verbrand je al die kilo’s!

 

Wat zijn de kosten?

Voor de sportieve begeleiding van Sayan betaal je de normale abonnementskosten. Voor de voedingsbegeleiding hanteert Addie het gereduceerde tarief van €149,-. Voedingsadvies is vaak (gedeeltelijk) terug te krijgen van de zorgverzekering en heeft geen invloed op je eigen risico. Wil je weten wat dit jou gaat kosten? Check het hier! Vaak betaal je dus alleen voor de sportieve begeleiding van Sayan!

 

Ben jij er klaar voor? Wij wel! Dus kom maar op!!