Personal coaching

Personal coaching:

Doel: fitter, sterker en afvallen. Voorkom het jojo effect.
Het Jojo-effect is een veel voorkomend patroon tijdens afvallen: je valt af en komt weer aan tot je oude gewicht of zelfs daarboven.

Taartjes laten staan, geen suiker door de koffie, sla als avond eten. Met als gevolg weinig energie en honger waardoor je weer snel kunt terugvallen in het oude patroon.

Afvallen gaat voor veel mensen moeizaam, er is namelijk zoveel keuze aan voedsel en dieetmogelijkheden. Wat is goed? Minder eten, geen koolhydraten, weinig vetten, minder slechte vetten, geen suikers  of meer eiwitten. Of alleen maar shakes, snel afvallen, maar dan….

Coaching op maat
Wat voor jou goed werkt hoeft nog niet goed te werken voor je zus of je buurman. Daarom is de juiste coaching en ondersteuning erg belangrijk. De professional kan aangeven wat het beste voor jou is, geeft je zekerheid en motivatie om door te blijven gaan en dat je niet terugvalt naar je oude gewicht.

De module ‘personal coaching’ is er voor bedoelt om mensen naast de trainingen te helpen om zijn of haar doelen te behalen. Door niet alleen in de training actief mee te doen maar ook in het dagelijks leven actiever te worden. Het personal coaching pakket zal jou helpen jouw doelen te bereiken!

Dus kom in actie en zet de stap naar een actievere, slankere en/of sterkere jij!

Wat ga je doen?

 • Om de week een coaching gesprek
  Ik word graag continu op de hoogte gehouden van hoe het de afgelopen week ging, Elke week zal er een aanpassing worden gedaan om jou in de goede richting te zetten. Met de juiste sturing en coaching kom je verder dan alleen.
 • Testen en meten
  We gaan meerdere malen testen en meten, denk aan metingen als: gewicht, vet percentage en vet massa.
 • Doelen die aansluiten bij uw beginsituatie
  Door doelen en subdoelen te stellen blijf je gefocust en gemotiveerd. Wat is jou doel? Fitter voelen? Slanker worden? Sterker worden? Of alle 3 kan natuurlijk ook!
 • Beweeg analyse
  Om je ook bij de groepslessen te kunnen helpen is het belangrijk om te weten wat je wel en wat je niet goed kunt. Door een juiste (begin)situatie ga je beter presteren tijdens het trainen omdat de training bij jou aansluit. Hierdoor kan je meer uit je zelf halen en op de juiste manier jouw persoonlijke doelen bereiken!