Buiten sporten Heerenveen

Buiten sporten Heerenveen: Via mijn website probeer ik je meer informatie te geven over wat ik doe en hoe ik je daar bij wil helpen. Wil je een echt goeie indruk krijgen dan raad ik je aan om eens een keer langs te komen dan kunnen we samen kijken wat je precies zoekt en hoe ik jou daar het beste bij kan helpen.

Korte samenvatting: no-nonsens studio waar je met goede begeleiding kan werken aan het doel wat het beste bij je past.

Dus wilt u fitter, slanker en/of sterker worden en lekker buiten trainen? of liever binnen? Wilt u een training èn trainingsgroep die aansluit bij uw persoonlijke wensen en doelen? Neem dan contact op met Sayan Bervoets of kom een keer langs bij de training en probeer het eens uit.

 

Buiten sporten Heerenveen

Buiten fitness wordt 4 uur per week buiten gegeven. Weer of geen weer de training gaat door!

Elke training neem ik verschillende materialen mee waar we vervolgens mee gaan werken. Dit zorgt voor meer variatie en houdt de trainingen uitdagend en leuk. Het voordeel is dat ieder met deze materialen op zijn eigen niveau kan trainen. De wat gevorderde sporten zal een wat zwaarder gewicht kunnen kiezen terwijl de andere kiest voor geen gewicht om de oefeningen te kunnen doen.

Wilt u fitter, slanker en/of sterker worden en lekker buiten trainen? Wilt u een training èn trainingsgroep die aansluit bij uw persoonlijke wensen en doelen?

 

Wat is buiten sporten Heerenveen?

Buiten Fitness is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Buiten Fitness echt iets voor jou! De trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen

Kenmerken buiten sport training

De belangrijkste kenmerken van de Buiten sporten Heerenveen zijn:

  • Sporten met plezier
  • Actief bewegen in de buitenlucht
  • Uitdagende omgeving
  • In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
  • Fit en soepel worden (of blijven)
  • Op je eigen niveau trainen
  • Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

Niveau training

Sayan is opgeleid om deelnemers met verschillende niveau’s goed te kunnen begeleiden. Door deze combinatie van deelnemers in één training, hebben wij gevarieerde groepen tijdens de training.

De Fitness trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut.

Nieuwsgierig naar onze buiten Fitness trainingen? Wij ontvangen je graag bij één van onze trainingen. Probeer ons uit tijdens een gratis proefles: Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Buiten sporten Heerenveen

Volg ons ook via Facebook of Instagram