Bedrijfsfitness Joure

Personal training voor bedrijven

Bedrijfsfitness Joure: Het hebben van gezonde en fitte werknemers heeft veel voordelen. Wanneer werknemers fysiek en mentaal in balans zijn functioneren zij het best. Dit geld overigens niet alleen voor de werknemers maar voor iedereen in de organisatie.

Regelmatig bewegen zorgt voor minder hoog ziekteverzuim, sneller herstel na ziekte en een hogere arbeidsproductiviteit.

Daarnaast heeft een personal training veel voordelen voor de algehele gezondheid. De trainer kan de deelnemers handige tools mee geven om ervoor te zorgen dat ze niet alleen tijdens de training meer bewegen maar ook in de rest van de week actief bezig zijn. Wanneer je een personal trainer voor je bedrijf inschakelt komt dit naast de algehele gezondheid per persoon ook nog eens de werksfeer ten goede omdat iedereen beter in zijn of haar ‘vel’ zit.

Tijdens de trainingen beschikken wij over de sportwagen (rijdende sportschool voor Bedrijfsfitness Joure), zo kan er op elke locatie worden getraind bijvoorbeeld in de loods of op de parkeerplaats. Ook zou er in de Fitstudio kunnen worden getraind. De groepsgrote kan variëren van 1 op 1 , kleine groepen van 2 tot 8 personen of grotere groepen van 8 of meer.

Outdoor training Bedrijfsfitness Joure

Weer of geen weer de training gaat door! Gelukkig kunnen we als het stormt of onweert uitwijken naar binnen.
Elke training neem ik verschillende materialen mee waar we vervolgens mee gaan trainen. Dit zorgt voor meer variatie en houdt de trainingen uitdagend en leuk. Het voordeel is dat ieder met deze materialen op zijn eigen niveau kan trainen. De wat gevorderde sporter zal een wat zwaarder gewicht kunnen kiezen terwijl de andere kiest voor een lichter gewicht om de oefeningen te kunnen doen.

 

Waarom trainen bij Sayan

Sayan Bervoets. Vanaf de start van zijn studie heeft hij een grote passie voor fitness ontwikkeld en door middel van verschillende cursussen en opleidingen is hij zich hier in gaan specialiseren. Hij is een rustige en motiverende trainer. Sayan heeft oog voor iedereen en zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt, een echt mensen-mens kun je wel zeggen. Hij is een krachtige en zelfstandige ondernemer die mooie plannen realiseert en zo zijn doelen bereikt.

Full body trainen: Functioneel en gevarieerd trainen

Bedrijfsfitness Joure: Functioneel trainen is terug te vinden in mijn trainingen. Het gaat er hier om dat de kracht en fitheid die je tijdens de training opbouwt kunnen worden benut in het dagelijks leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kracht van de rugspieren en het optillen van een zware doos die je van zolder haalt of tijdens het dweilen. Maar ook je werk beter kunnen volhouden of minder snel klachten krijgen.

Bij functioneel trainen worden meerdere spiergroepen tegelijk aangesproken binnen één oefening, dit heet full body trainen. Bij full body trainingen ligt je hartslag hoger en dat heeft positieve effecten op je uithoudingsvermogen.

Je kan kiezen voor personal training, 1 op 1 trainen zorgt voor een training die precies op jou is afgestemd, hierdoor bereik je je doel sneller.

Ook kan je sporten in een groep en dat maakt het erg gezellig. In deze groep kun je, als je dat wil, elkaar uit dagen en zorg je ervoor dat jij en je buddy een tandje harder trainen.

Het volhouden gaat in een groep ook beter, je kent elkaar op den duur en dat stimuleert.

Bedrijfsfitness Joure Bedrijfsfitness Joure Bedrijfsfitness Joure De sportwagen

Bedrijfsfitness Joure – Fitstudio Sayan