1 op 1 begeleiding

Personal training:
Doelen behalen gaat niet vanzelf. Je zult namelijk de grens op moeten zoeken om resultaat te behalen. Een personal trainer kan jou hierbij helpen. Je wil het trainen rustig opbouwen zodat je niet overbelast raakt en blessures voorkomt. Maar ook het gevoel hebben dat je wat hebt gedaan en alles met een goed eindresultaat!

Door de intensiteit van de oefeningen op elkaar af te stemmen, verleg je grenzen (wissel zware oefeningen af met wat makkelijkere en/of lichtere oefeningen). Hierdoor word je sterker, word je fitter en val je af.

Het is heel verleidelijk om snel resultaat te willen. Dat wil namelijk iedereen. De vraag is of dit op de lange termijn ook het beste is? Je lichaam moet zich aanpassen aan de oefeningen en de trainingsbelasting.

3 REDENEN WAAROM JE PERSONAL TRAINING ZOU MOETEN NEMEN:

  1. Zeker als je niet vaker aan fitness hebt gedaan of misschien zelfs niet eerder hebt gesport is een personal trainer ideaal. Hij of zij leert jou de oefeningen met de juiste techniek uit te voeren terwijl er rekening wordt gehouden met je huidige blessures of beperkingen.
  2. De personal trainer zal altijd gaan voor een doel op lange termijn, geen 4 weken beach body programma’s maar blijvend resultaat op lange termijn.
  3. Je mag best je grenzen opzoeken maar zeker in het begin is het belangrijk dat je hier niet over heen gaat. Slow and steady wins the race. Een personal trainer helpt jou om je trainingen dusdanig op te bouwen dat je niet overbelast raakt.