Recensies

Super leuke en gezellige trainingen.
Zeker een aanrader om je conditie een boost te geven!

Testimonial Emma Heida

Train alweer een poosje bij Fitstudio Sayan en kan het iedereen aanbevelen. Heerlijk sporten in de buitenlucht! Lessen die voor iedereen goed te doen zijn en onder goede begeleiding.

Testimonial Ina Oosterdijk

De sessies van Sayan zijn altijd goed voorbereid. Hij heeft een plan met jou. Als supervisor stimuleert hij je en daagt je uit. Sayan maakt je mentaal weerbaar en dus structureel sterker. Er is elke week een afwisselend programma voor diverse spiergroepen. Nu nog op het veld en straks in z’n superstrakke Studio. Poerbêst adres. Ik geniet van z’n trainingen.

Testimonial Jan Tjerk Nagel

Vanaf afgelopen juni gestart met de outdoor fitness bij Sayan. Drie keer per week, in de buitenlucht, onder begeleiding van een fanatieke, deskundige en enthousiaste trainer. De eerste vooruitgang is al geboekt. Deze trainingen zijn voor iedereen een aanrader!

Testimonial Leon Hazenberg

Hele leuke training!! Veel afwisseling! En gezellig! En beslist niet duur! Als je een strippenkaart hebt, word er alleen een stempel gezet als je mee traint! Dus je zit niet aan een abonnement vast! Ik voel me echt fitter en sterker worden.

testimonial Karin Boersma

Fijne trainingen, voor ieder niveau. Erg gevarieerd, voldoende uitdaging om lijf en geest te testen en sterker te maken. Ik word er blij van.

Testimonial Alinda Kombrink-Knol

Enthousiaste trainer die je motiveert om door te zetten. Weet mensen goed te begeleiden. Trainingen zijn goed opgebouwd, voor ieders niveau en wensen passend. Mentaal en fysiek een leuke uitdaging. Ik sport hier met veel plezier. Wie weet ook iets voor u? Kom gezellig proberen. Voor u het weet sport u ook iedere week met ons.

Testimonial Tineke van der Wal

Een fijne trainer met trainingen op niveau. Erg fijn dat hij groepen splitst in leeftijdsgroepen. De oefeningen zijn gedifferentieerd. Hij houdt rekening met blessures en past daar de oefeningen op aan. Ook persoonlijke aandacht. Al met al een goede ervaring met Sayan als trainer.

Testimonial Anja Sanders