Recensies

Leuke afwisselende en uitdagende trainingen. Door een goede en motiverende begeleiding, wil je elke keer weer het uiterste uit jezelf halen.

Eva-Lena Mulder

Hele fijne, flexibele personal training in de buitenlucht. Goed afgestemd op je persoonlijke wensen en intensiteit en daardoor een goede motivatie om (weer) te gaan sporten!
Fijn ook dat het soms mogelijk is om een trainingsmoment te verschuiven.
Ben je op zoek naar een rustige, maar gedreven personal trainer, dan is Sayan je man!

Annelie Prins

Sayan motiveert je en moedigt je op een leuke en rustige manier aan om te sporten met een professionele opbouw naar het voor jou hoogst haalbare niveau. Dit kan in zijn prachtige persoonlijke Fitstudio of op locatie (bedrijf, thuis, school). Er is zoveel mogelijk en bespreekbaar. Ik gun het iedereen om bij Sayan te sporten. 💪🏻

L. P.

Sinds een tijdje sport ik bij Sayan. De diverse sportmogelijkheden vind ik erg fijn. Vooral het buitensporten spreekt me erg aan.

Afgelopen weken ben ik begonnen met een hardlooptraining met een groepje. Dit was goed geregeld, je kon op je eigen niveau aan je techniek werken. Ik hoop hier op deze manier mee door te gaan!

Alie de Jong Prins

Een geweldige sportschool/rijdende sportschool. Er wordt goede begeleiding gegeven aan een groepje mensen of individueel. Er is altijd iets mogelijk met Sayan(de eigenaar) als je een idee hebt over hoe je begeleid wil worden, of op welke dagen.

Voor de beginner en de gevorderde is er een hele variatie aan mogelijkheden en er worden zelfs een activiteiten gegeven. Voor korte(tot 4 a 5 km) afstanden of langere.

Zelfs de locaties kunnen variëren en dat zorgt voor een gezonde afwisseling, wat weer zorgt voor een betere motivatie.

S. Kuipers

Inmiddels ben ik al een aantal maanden aan het sporten bij Fitstudio Sayan. Met veel plezier heb ik de buiten- en binnen-workouts gevolgd. Samen met een leuke kleine groep sporten onder begeleiding van een enthousiaste Sayan is erg fijn! Hij bedenkt steeds weer nieuwe trainingen en is oprecht geïnteresseerd in iedereen. De groepen zijn heel erg divers en ik kan gewoon op mijn eigen niveau mee doen. Zelfs voor mijn vakantie heeft Sayan een video gemaakt met oefeningen om een beetje op niveau te blijven.

Ondertussen ben ik zelfs een personal trainings-traject begonnen. Tijdens deze wekelijkse trainingen kijk ik samen met Sayan naast een pittige maar fijne training ook naar kleine aanpassingen in mijn levensstijl. dat alles met het doel om energieker en gezonder te worden en vooral om een goede balans in mijn leven te krijgen. En uiteraard ook graag weer wat kilo’s kwijt te raken.

Dus iedereen die op zoek is naar een fijne, uitdagende, creatieve sportplek komt hier zeker tot zijn recht!

Melanie Scholten

Sinds vorig jaar is Sayan mijn personal trainer. Sayan weet mij tot het uiterste te laten gaan en mij te motiveren en geeft je persoonlijke aandacht. Daarnaast zorgt hij voor regelmatig afwisseling in trainingen en oefeningen en voor een goeie bak koffie na afloop. Dankzij Sayan ben ik nu ruim 20 kilo kwijt en voel mij superfit.
Ben je op zoek naar een professionele en persoonlijke sportschool die echt aandacht aan je geeft, dan raad ik fitstudio Sayan aan!

Benno Klaver

Iedereen kan en mag op zijn eigen niveau meedoen aan de lessen. Er is een fijne sfeer met de sporters onder elkaar. Daarnaast is er veel variatie in de trainingen. De lessen zijn daardoor leuk en effectief!

Amke Snorn

Super leuke en gezellige trainingen.
Zeker een aanrader om je conditie een boost te geven!

Testimonial Emma Heida

Train alweer een poosje bij Fitstudio Sayan en kan het iedereen aanbevelen. Heerlijk sporten in de buitenlucht! Lessen die voor iedereen goed te doen zijn en onder goede begeleiding.

Testimonial Ina Oosterdijk

De sessies van Sayan zijn altijd goed voorbereid. Hij heeft een plan met jou. Als supervisor stimuleert hij je en daagt je uit. Sayan maakt je mentaal weerbaar en dus structureel sterker. Er is elke week een afwisselend programma voor diverse spiergroepen. Nu nog op het veld en straks in z’n superstrakke Studio. Poerbêst adres. Ik geniet van z’n trainingen.

Testimonial Jan Tjerk Nagel

Vanaf afgelopen juni gestart met de outdoor fitness bij Sayan. Drie keer per week, in de buitenlucht, onder begeleiding van een fanatieke, deskundige en enthousiaste trainer. De eerste vooruitgang is al geboekt. Deze trainingen zijn voor iedereen een aanrader!

Testimonial Leon Hazenberg

Hele leuke training!! Veel afwisseling! En gezellig! En beslist niet duur! Als je een strippenkaart hebt, word er alleen een stempel gezet als je mee traint! Dus je zit niet aan een abonnement vast! Ik voel me echt fitter en sterker worden.

testimonial Karin Boersma

Fijne trainingen, voor ieder niveau. Erg gevarieerd, voldoende uitdaging om lijf en geest te testen en sterker te maken. Ik word er blij van.

Testimonial Alinda Kombrink-Knol

Enthousiaste trainer die je motiveert om door te zetten. Weet mensen goed te begeleiden. Trainingen zijn goed opgebouwd, voor ieders niveau en wensen passend. Mentaal en fysiek een leuke uitdaging. Ik sport hier met veel plezier. Wie weet ook iets voor u? Kom gezellig proberen. Voor u het weet sport u ook iedere week met ons.

Testimonial Tineke van der Wal

Een fijne trainer met trainingen op niveau. Erg fijn dat hij groepen splitst in leeftijdsgroepen. De oefeningen zijn gedifferentieerd. Hij houdt rekening met blessures en past daar de oefeningen op aan. Ook persoonlijke aandacht. Al met al een goede ervaring met Sayan als trainer.

Testimonial Anja Sanders