Corona maatregelen

Ivm met de Corona crisis zijn er verschillende aanpassingen gedaan, de online training is toegevoegd aan het rooster. En alle binnen trainingen zijn verplaats naar het voetbalveld.
Het protocol voor de WorkOUTDOOR trainingen staat hieronder aangegeven.

Corona protocol

Online Thuis Workout
De Online Thuis Workout is een training die je gewoon thuis kan doen. In je eigen woonkamer, keuken, zolderkamer of tuin. Het enige wat je nodig hebt is een scherm met een internet verbinding, dit kan een telefoon, laptop of tablet zijn. Als de training bijna begint krijg je van mij een link zodat je de livestream kan openen. Hoe dit precies werkt leg ik je graag uit zodra je je hebt aangemeld voor de training. Hier help ik je graag mee.

De oefeningen die we tijdens de Workout doen zijn gericht op alle grote spieren in het lichaam. Zodra ik de oefeningen uitleg, geef ik opties hoe je de oefening zwaarder of lichter kan maken. Dit zorgt er dus voor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

De kosten zijn €3,50 per les, hier komt de eerste keer 17,50 aan intake kosten bij. Ik hoor graag van je tijdens de intake of je lichamelijke klachten heb waar ik rekening mee moet houden tijdens de training.
De proefles is gratis en de intake kosten worden pas in rekening gebracht zodra je beslist hebt om er mee door te gaan.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen.